The Need for Speed: Accelerate Microservice Development with .NET Aspire & Azure Container Apps

In de steeds veranderende digitale wereld van vandaag is de behoefte aan snelheid en wendbaarheid bij softwareontwikkeling belangrijker dan ooit. Dit geldt met name als het gaat om het ontwikkelen en implementeren van microservices, waarbij het versnellen en stroomlijnen van de gehele ontwikkelingslevenscyclus cruciaal is voor succes. Gelukkig biedt de combinatie van .NET Aspire en Azure Container Apps een krachtige oplossing.

In deze sessie met veel demo’s onderzoeken we de synergie tussen .NET Aspire, een geavanceerd framework dat is ontworpen om de ontwikkeling van microservices te verbeteren, en Azure Container Apps, een schaalbaar en volledig beheerd implementatieplatform. Door gebruik te maken van de cloud-native functies van deze technologieën, kunnen ontwikkelaars hun microservice-ontwikkelingsproces naar ongekende niveaus van efficiëntie en snelheid stuwen.

Als bonus duiken we ook in ook de rol van Dapr bij het nog verder versnellen van softwareontwikkeling. Leer hoe je de combinatie van deze technologieën kunt gebruiken om de concurrentie voor te blijven en nog meer potentieel in je ontwikkelingsprojecten kunt stoppen.

Locatie: Datum: 25 mei 2024 Tijd: - Sander Molenkamp